

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Предлагаме и две изпитани рецепти за маринована рибка за зимните дни
Това, че паламудът е готов - едър и гони килограм, и че се е появил край Царево, означава добра поличба
Миграционните пътища се променят
Рибарите обаче тъгуват и за паламуда, който тази година липсва в нашите води
Най-скъп е леферът - 35 лева, надмина традиционния първенец калкана, който се харчи 25 лв./кг
Докато туршията ни излиза почти златна, прясната черноморска риба от години не е била толкова евтина и не е имало такова изобилие